Van de redactie

Samen met enkele Nederlandse inwoners van ons dorp Szalatnak besloten we twee jaar geleden een nieuwsbrief te maken voor Szalatnak en het naastgelegen Köblény. Het leek een goed middel om onze (Nederlandse en Vlaamse) dorpsgenoten te leren kennen (we komen meestal op verschillende tijden van het jaar...) en om meer van onze omgeving te ontdekken door wederzijdse tips. En dat was het ook!

Maar, toen we even niet zo gauw meer wisten wie kon schrijven over wat, kwam het idee op om de regio te vegroten. En dat hebben we gedaan. We kozen voor de Mecsek. En wat gebeurde er: honderden nieuwe lezers meldden zich aan. Uit heel Hongarije en uit België en Nederland! Ontzettend leuk.

En nu maken we met elkaar ons kwartaalblad. Er zijn verschillende terugkerende rubrieken. Jan Noot levert elke keer een leuke strip. Robert Kemkers adviseert huiseigenaren. Kopij en foto's van onze lezers zijn welkom. Natuurlijk vermelden we altijd namen van medewerkenden in elk nummer.

Huidige redactiesamenstelling:

GertJan Hoogenkamp

Robert Kemkers

Irene Polak

Eddy Smid

Cees Verharen

Cees Verharen

Eigenaar van Antiquariaat The Old Bookcase in Bad Bentheim. Coördinator van Hongarije Plaza. Eindredacteur van Mecsek Magazine.  

Tel. 0049 - 5923 - 968573

Email: ceesverharen@troas.eu