• Gratis maar waardevol!

  Ons kwartaalblad is en blijft gratis voor alle vrienden van de Mecsek en van Hongarije die ons blad willen ontvangen. We willen graag dat mensen meedoen (redigeren, schrijven, fotograferen, tips geven, etc) en we hopen zoveel mogelijk mensen te bereiken. Nu zijn het er al ruim 1400!

  We steken erg veel tijd in ons blad. Dat doen we met plezier.

  We zouden het ook op prijs stellen als onze lezers bijvoorbeeld 5 of 10 euro per jaar wilden doneren, zodat we in elk geval onze camera-, computer-, print- en internetkosten quitte kunnen spelen.

 • De krantenjongen komt langs!

  In november komen de bezorgers van dagbladen en huis-aan-huis bladen met een visitekaartje aan de deur. Of men een fooi wil geven aan de jongen of het meisje dat dagelijks of wekelijks trouw bladen en folders in de bus doet. Het is een welkome aanvulling op het zakgeld! Zo iets geldt voor ons ook... We komen in het najaar "even bij u langs".

 • Niet voor niks ...

  Het maken en versturen van Mecsek Magazine kost toch ook wat geld, hoe gek het ook klinkt.

  Immers, wat kost nu het versturen van een mailtje? En het maken van een digitale foto?

  Toch veroudert en verslijt apparatuur, is er een groter abonnement nodig en is voor de opmaak een goed grafisch programma nodig. En een camera natuurlijk. Om maar wat te noemen ...

jaarlijkse donatie?

23. mei, 2016

Wilt u een jaarlijkse donatie overwegen?

Een jaarlijkse donatie is van harte welkom maar beslist niet verplicht. Iedereen die het blad wil ontvangen, krijgt het altijd voor niks.
Natuurlijk is vijf of tien euro per jaar, of elk ander bedrag, hartelijk welkom. We vatten het op als een aanmoediging om door te gaan met het maken en verspreiden van ons gratis (!) digitale tijdschrift.
Uw bijdrage is welkom op
Rabobank: NL70RABO0146159462 tnv CJ Verharen
of op:
K&H Bank: HU04 1040 4302 6955 5454 5453 1025 tnv CJ Verharen