• Idyllisch Vakantiehuisje in Ibafa

  „Idyllisch en compleet vakantiehuisje in Ibafa (Baranya)” – 17.500 euro
  Onderhoudsarm, geheel gerenoveerd vakantiehuisje in het pittoreske dorpje Ibafa, gelegen t/o het Pijpenmuseum. Het voormalige winkeltje is van 2008-2012 geheel verbouwd tot vakantiehuis en ruimer dan het van buiten op het eerste gezicht lijkt. Het perceel sluit direct aan op de landerijen, waardoor men feitelijk wel een 'tuin' heeft en een vrij uitzicht over de Zselic zonder dat men hoeft te tuinieren!

  Kopiëren in browser:

  www.hongarijehuis.nl/index.php?page=object&ref=793

 • Stenen Woning op ruim 1 ha grond in Potony

  „Stenen woning op ruim 1 ha. grond in Potony (Somogy)” – 23.900 euro
  Voor een groot deel reeds verbouwd en gerenoveerd woonhuis in een gezellig dorp op de grens met Kroatië bij de Dráva. Het diepe en grote perceel en het vrije uitzicht van het object maken het zeker ook geschikt voor toeristische doeleinden, zoals bijvoorbeeld een (mini-)camping, of voor het houden van dieren en voorzien in eigen voedsel d.m.v. een moestuin, boom- en wijngaard. Betaling in termijnen i.n.o. mogelijk.

  Kopiëren in browser:

  http://www.hongarijehuis.nl/index.php?page=object&ref=606

 • Comfortabele Woning in Pusztakovácsi

  „Comfortabele woning met vrij uitzicht in Pusztakovácsi (Somogy)” – 32.500 euro
  Rustzoekers opgelet! Op vrije stand als eerste woning in het dorp, met uitzicht over landerijen, bosperceel en meertje gelegen ruim vrijgelegen woonhuis met groot bijgebouw, om te bouwen tot gastenhuis. Wegens omstandigheden zeer gunstig geprijsd! Direct gezellig en comfortabel wonen nabij diverse thermaalbaden en het Balatonmeer kan hier voor een zeer aantrekkelijke prijs!

  Kopiëren in browser:

  http://www.hongarijehuis.nl/index.php?page=object&ref=800